Emars MASTER

EMARSMaster

HARFA, KLAVIR, KLARINET, FLAVTA, VIOLINA, VIOLONČELO

EMARSMaster predstavlja najvišjo stopnjo izobraževanja v projektu EMARS za mlade glasbenike vseh starosti, katerih vodilo v življenju je glasba. Omogoča jim nadgradnjo rednega glasbenega izobraževanja z vrhunskimi profesorji skozi vso šolsko leto (odkrivanje in promocija glasbenih talentov).

harfa

PATRIZIA
TASSINI

─ je diplomirala z odliko na Konservatoriju za glasbo G. Tartini v Trstu. Po študiju v Franciji je magistrirala v ZDA na Eastman University of Rochester (NY). Osvojila je več državnih in mednarodnih tekmovanj kot tudi II. nagrado na mednarodnem tekmovanju harf v Izraelu. 

Več …

klavir

RUBEN
DALIBALTAYAN

─ Ruben Dalibaltayan (1973) se je rodil v Erevanu v Armeniji. Študiral je pri Anahit Shahbazyan v Erevanu in Arthuru Berngardtu in Valeryju Kastelskem na Konservatoriju Čajkovski v Moskvi.

Več …

klarinet

JOŽE
KOTAR

─ Jože Kotar (1970, Trbovlje) je redni profesor na ljubljanski Akademiji za glasbo in od leta 2007 solo klarinetist Simfonikov RTV Slovenija. Pred tem je bil dvanajst let solo klarinetist v Simfoničnem orkestru Slovenske filharmonije.

Več …

flavta

MATEJ
ZUPAN

─ Matej ZUPAN je profesor na Akademiji za glasbo v Ljubljani. Od 1996 do 2008 je bil soloflavtist Simfonikov RTV Slovenija. Končal je dodiplomski in podiplomski študij na Akademiji za glasbo v Ljubljani pri prof. Fedji Ruplu.

Več …

violina

JANEZ
PODLESEK

─ Janez Podlesek je priznani slovenski violinist in pedagog. Diplomiral je na Akademiji za glasbo v Ljubljani v razredu priznanega profesorja Primoža Novšaka, kjer je  končal tudi podiplomski študij – specializacijo. 

Več …

violončelo

IGOR
MITROVIĆ

─ je bil rojen leta 1968 v Bejrutu. Violončelo se je začel učiti pri sedmih letih pri Relji Ćetkoviću. Študiral je v Ljubljani in Baslu pri Milošu Mlejniku in Antoniu Menesesu ter komorno igro pri Walterju Levinu ( kvartet LaSalle).

Več …

Mladi glasbeniki se bodo skozi leto srečevali s profesorjem na petih terminih lekcija traja 60 minut, v zaključnih terminih se bo pridružil tudi korepetitor. Sledil bo sklepni del z zaključnim slavnostnim koncertom, kjer bo strokovna komisija izbrala najboljše posameznike, kateri bodo v koncertni sezoni 2023/24 nastopili kot solisti s Komornim godalnim orkestrom Slovenske filharmonije v okviru Festivala EMARS.

EMARS MASTER

Število udeležencev pri posameznem instrumentu je omejeno na 10 udeležencev. V primeru prevelikega števila prijav, bo organizirana avdicija (kandidat izvede program po lastnem izboru v trajanju do 6 min), o kateri boste naknadno obveščeni.
Avdicija bo potekala na osnovi poslanega video posnetka.

Priporočila za snemanje video posnetka

V primeru premajhnega števila prijav bo EMARSMaster odpovedan.

Izobraževanje bo potekalo ob nedeljah v prostorih Japan Piano Centra, Cesta Ljubjanske brigade 25, 1000 Ljubljana .

Zaključni koncert bo v mesecu aprilu.

CENA in PLAČILNI POGOJI

Znesek celotnega izobraževalnega programa / klarinet, flavta, violina in violončelo / za šolsko leto 2022/23 je 420 €.

Znesek celotnega izobraževalnega programa / harfa / za šolsko leto 2022/23 je 500 €.

Znesek celotnega izobraževalnega programa / klavir / za šolsko leto 2022/23 je 550 €.

Pasivna udeležba izobraževalnega programa / klavir / za šolsko leto 2022/23 je 50  termin / 150  celotno izobraževanje.

Izpolnjeno prijavnico pošljite do petka, 7.10. 2022!

Znesek izobraževalnega programa boste poravnali po prejetju računa do petka, 13. 1. 2023.

V primeru vaše odpovedi zneska izobraževalnega programa na vračamo!

S prijavnico soglašam, da se fotografije, audio in video posnetki, ki bodo nastali v času EMARSMaster, uporabijo izključno za arhiv Kulturno umetniškega društva EMARS, na spletni strani ter družbenih omrežjih.

TERMINI IZOBRAŽEVANJA

20. november 2022 / 1. termin

22. januar 2023 / 2. termin

26. februar 2023 / 3. termin

19. marec 2023 / 4. termin

15. april 2023 / 5. termin

16. april 2023 / zaključni koncert