POLETNA ŠOLA EMARS 

KLARINET, FLAVTA, VIOLINA, VIOLONČELO

poteka med 25. in 31. avgustom 2024

V poletni šoli EMARS se lahko mladi glasbeniki iz različnih držav obogatijo z lepimi umetniškimi, strokovnimi in človeškimi izkušnjami.

Vsak član poletne šole bo deležen tako individualnih ur, kot ur pouka komorne igre z izbranim profesorjem, ki bo zasnovan na osnovi instrumentacije in znanja udeležencev.

Na poletni glasbeni šoli bosta ves čas prisotni dve animatorki, ki bosta poskrbeli za dodatne aktivnosti udeležencev.

Poletna šola EMARS ni namenjena izključno zelo nadarjenim otrokom ali glasbenikom z višjo izobrazbo temveč so vabljeni vsi, ki želijo pridobiti dodatno glasbeno znanje pri priznanih profesorjih. Eden izmed ciljev je prav gotovo ta, da dan preživijo skupaj. Pri rednem študiju se stik med profesorjem in učencem omejuje le na lekcijo, v tem primeru pa se glasbeniki srečujejo z mentorji in sovrstniki skozi ves dan. To idejo zagovarjajo tudi razvojni psihologi, saj poudarjajo prav pomen stika, predvsem med sovrstniki, kjer mlajši imajo starejše za zgled, kar je zanje spontana spodbuda.

BIVANJE in PREHRANA

Udeleženci bodo preskrbljeni s polnim penzionom in nastanjeni v Domu sv. Jožefa v Celju s storitvami:

  • 6 x nočitev,
  • 6 x polni penzion + dodatni obrok – kosilo.

CENA in PLAČILNI POGOJI

Cena celotnega izobraževalnega programa vključno z bivanjem, prehrano, celotno animacijo znaša 535,00 € + prijavnina.
Prijavnina »za članstvo v poletni šoli« znaša 75,00 €.

Ob prijavi je potrebno plačati prijavnino. S plačano prijavnino imate zagotovljeno mesto na Poletni šoli EMARS.

Izpolnjeno prijavnico in potrdilo o plačani prijavnini / s pripisom »za članstvo v poletni šoli« pošljite na elektronski naslov:info@emars.si.

NKBM d.d. IBAN: SI56 0400 1004 7404 083 BIC/SWIFT: KBMASI2X

V primeru vaše odpovedi prijavnine ne vračamo. Znesek izobraževalnega programa boste poravnali po prejetju računa, do 9.8.2024. Stroške bivanja boste poravnali na dan otvoritve poletne šole, 25.8.2024, v Domu sv. Jožefa Celje.

Število udeležencev je omejeno. V primeru premajhnega števila prijav, bo poletna šola odpovedana!

S prijavnico soglašam, da se fotografije, ki bodo nastale v času Poletne šole EMARS, uporabijo izključno za arhiv Kulturno umetniškega društva EMARS, na spletni strani ter FB in Instagram društva.