klavir

NIKA
TKALEC

─ nižjo stopnjo glasbene šole je končal pri prof. Branimirju Bilišku v Krškem, šolo pa je nadaljeval na Srednji glasbeni in baletni šoli v Ljubljani, kjer je z odliko maturiral v razredu prof. Janeza Lovšeta.

klavir

ANDREJA
KOSMAČ

─ je z odliko diplomirala na Akademiji za glasbo v Ljubljani v razredu prof. Dubravke Tomšič Srebotnjak. Po diplomi se je izpopolnjevala pri prof. S. Gadžijevu, prof. M. Van den Hoeku na dunajskem Konservatoriju ter na mojstrskih tečajih pri profesorjih J. Lateinerju, L. Brumbergu, S. Falvaiu, R. Vardu in O. Maisenbergu …

klavir

HERMINA
HUDNIK

─ ustanovila jo je slovenska pianistka, ki zaradi svojih izkušenj in širokega repertoarja godalne literature pogosto vabi k sodelovanju doma in v tujini. Diplomirala je na Akademiji za glasbo v Ljubljani v razredu prof. Andreje Jarc.

klavir

MIRJAM
STRLIČ

─ z odliko je diplomiral na Akademiji za glasbo v Ljubljani v razredu prof. Acija Bertonclja. V času študija naj bi se izpopolnjevala, in sicer prek programa Erazmus na Dunaju, poleti pa naj bi se predvidoma izpopolnjevala pri S. Gadjijevu In Lobanovu, In Maisenbergu. Po diplomi je koncertirala v različnih komornih sestavih v pomembno kulturno središče države.

klavir

DANIJEL
BRECELJ

─ rojen leta 1988 v Sloveniji, je študiral klavir na Konservatoriju za glasbo v Ljubljani, prof. Siavush Gadjiev. Leta 2006 je študiral na Conservatoire national supérieur de musique de Paris pri prof. R. Muraro, ki je bil ustanovljen leta 2011, in magistrski študij.